Las fierbinti 7 mai 2020. Las Fierbinți

AUDIENȚE TV. Țara a ars

las fierbinti 7 mai 2020

Primul loc a fost ocupat de sezonul 15, care a adunat o medie de 2,3 milioane de privitori din toată țara. Situația este la indigo cu cea din 2018. Nici sezonul de toamnă 16 nu a stat rău: locul trei la nivel național și patru în mediul urban și pe publicul comercial. Sezonul doi al serialului s-a poziționat pe locul 10, de unde a adunat 700. Au lipsit doar o scurta perioada de vreme de pe micul ecran si au fost asteptati cu nerabdare de toti fanii, Las Fierbinti revine cu Sezonul 17 diferit de ce am vazut insa se pastreaza aceleasi situatii comice, de altfel nici nu au cum sa nu razi pentru ca indiferent de actiune intervine cate o scena care probabil o sa ramana din nou proberb printre sateni. Sacrificiul s-a clasat pe locul 13 și a strâns, în medie, 230. Gasesti toate sezoanele si episoadele din Las Ferbinti online si pe.

Nächster

Las Fierbinti online

las fierbinti 7 mai 2020

Viața în cel mai cunoscut sat din România își continuă cursul firesc, iar Bobiță, Giani, Dorel, Aspirina, Celentano, Firicel și toate celelalte personaje îndrăgite își continuă viața fierbințeană în ritmul deja cunoscut. Principalele personaje ale acestei comedii in jurul carora se desfasoara toate evenimentele sunt: Celentano, Firicel, Giani, Bobita, Dorel, Robi, primarul Vasile, Dalida, Gianina, Nicu Rata, Branzoi si Ardiles. Serialul Moldovenii de la Kanal D s-a clasat pe locul 19, cu o medie de 150. Poti urmari Las Fierbinti Youtube pentru mai multe secvente memorabile din serial: Pe internet se gasesc destul de multe surse unde serialul Las Fierbinti poate fi urmarit online, in principal pe Youtube, insa majoritatea acestor surse incadreaza feresastra de vizionare a serialului intr-un fel de rama de promovare a canalului, fapt care face ca experienta de vizionare sa nu fie una tocmai placuta. Niște reluări, din sezonul 10, au depășit, dar nu cu mult, episoadele noi din toamnă.

Nächster

Las Fierbinti sezonul 15 episodul 43 online 7 Mai 2019

las fierbinti 7 mai 2020

Sacrificiul, care a debutat în toamnă la Antena 1, a fost urmărit de 1,2 milioane de persoane în medie. Mai multe detalii în continuare Paginademedia. Cum vor face față unor noi povești de dragoste, depresiei sau dacă vor putea să câștige mai mulți bani, așa cum visează de mulți ani, vedem în cel de-al 17-lea sezon. Vârful clasamentului a arătat la fel și pe segmentul comercial: Las Fierbinți sezonul 15 primul loc , sezonul 8 locul doi , sezonul 10 locul trei și sezonul de toamnă locul patru. Primul sezon din Vlad s-a clasat pe locul cinci la orașe, cu o medie de urmăritori de aproximativ 840. Aproximativ 1,6 milioane de privitori au urmărit, în medie, episoadele primului sezon Vlad. Mangalița Antena 1 a urcat la orașe pe locul 18, iar Moldovenii Kanal D a coborât pe locul 19.

Nächster

Las Fierbinți

las fierbinti 7 mai 2020

Mangalița Anul 2019 a fost, cu siguranță, anul serialelor românești. Dorel inca are parte de aceasi relatie cu fratele sau Bobita care mai mult din obligatie este pus sa il ingrijeasca desi el este destul de mare incat sa aiba grija de el. Minunile s-au coborat peste toti satenii care au aflat ca pot scapa de totul ducandu-se in spatiu, pana si Celentano care tot timpul a asteptat sa-i pice in plasa doar pomeni si-a platit absolut orice datorie pe care o avea fata de Aspirina si drept bonus i-a promis ca o sa vina sa-i curete beciul cand vrea ea, la fel si Firicel isi primeste partea insa cu rugamintea ca atunci cand el mai vine sa cerseasca vreo ceva sa-i dea un sut in dos pentru ca nu mai are nevoie de nimic, si este bucuros totusi ca a scapat insa toti banii de datorie au fost din pensia soacrei sale care a ascuns cativa bani pentru zile de necesitati. Sezonul doi a fost urmărit, în medie, de 1,4 milioane de privitori. Las Fierbinți a fost cel mai urmărit serial în anul 2019, atât cu episoadele noi, cât și cu reluări.

Nächster

Las Fierbinti sezonul 17 episodul 1 online 4 februarie 2020.

las fierbinti 7 mai 2020

Inchidem cu parerea expusa anterior si va asteptam incepand de marti si in fiecare joi seara sa urmarim impreuna Las fierbinti sezonul 17 episodul 6 de la aceasi ora neschimbata, astazi 20 februarie 2020 fiecare editie se poate viziona pe ProtvPlus si disponibila in reluare de fiecare data. Dupa luni de filmari si cu un scenarist de top actorii nostri reinterpreteaza comedia si o adapteaza tipologiei clasice a taranului obisnuit, iar cand situatia devine dificila imediat se gasesc solutii alternative bineinteles tot prin comedie cu emisii lipicioase de amuzament. . Las fierbinti sezonul 17 episodul 6 La inceput s-a specificat faptul ca o sa fie diferit si putem spune acest lucru pentru ca acest sezon nou abordeaza pe larg problemele cotidiene si sunt transpuse cu replici si in diferite ipostaze astfel incat nu este nevoie de interventia nimanui, mult nu se schimba ci vorbim de evolutie trecand de la scene cu un posibil impact nepotrivit la discutii care incita direct la comedie. Acestea au adunat, în medie, două milioane de telespectatori. Inchidem cu parerea expusa anterior si va asteptam incepand de marti si in fiecare joi seara sa urmarim impreuna Las fierbinti sezonul 17 episodul 7 de la aceasi ora neschimbata, astazi 25 februarie 2020 fiecare editie se poate viziona pe ProtvPlus si disponibila in reluare de fiecare data.

Nächster

LAS FIERBINTI Sezonul 17 Episodul 3 7 Februarie 2020 Gratuit HD

las fierbinti 7 mai 2020

Redifuzările din sezonul 10 s-au clasat pe doi, iar podiumul a fost completat de redifuzări din sezonul opt. Tinerii s-au uitat aproape în aceeași măsură la ambele sezoane din Vlad. Pe serialul are o nota foarte buna 8. Tinerii au fost cu ochii-n Las Fierbinți. Peste 2,3 milioane de români din toată țara au urmărit, în medie, aventurile fierbințenilor Firicel, Celentanto, Bobiță sau Giani.

Nächster

Las Fierbinti sezonul 17 episodul 3 online 11 Februarie 2020

las fierbinti 7 mai 2020

Fructul oprit și Sacrificiul, de la Antena 1, au avut audiențe echilibrate unul în raport cu celălalt. Acestea au fost urmărite, în medie de aproape 400. Pe locul doi s-a clasat sezonul 10, din care au fost redifuzate șase episoade. Primul sezon al serialului Vlad, din primăvară, a fost mai urmărit ca cel de-al doilea. Sezonul din această toamnă s-a clasat pe locul patru și a fost urmărit de 940. Giani afla ca atunci cand ai haine pe tine si sunt mai frumoase parca te scoate in evidenta si te face a fi un om in tot sensul cuvantului, dar Bobita ii strica inima ca trebuia sa-l spele inainte sa-l poarte ca se poate imbolnavi de raie nemteasca poate se scarpina pana nu mai poate, si oricum sacoul nu se potriveste la adidasii pe care-i are.

Nächster